Dagens Fundering '


Varför vissa killar är såna pervosar bakom dataskärmen.
Jag satt och snackade med en kille
(som tydligen läser mig blogg, så om du läser detta vet du att jag syftar på dig. Men det är inget fel på dig, bara fel på det du försökte göra). Helt plötsligt frågade han om jag ville få 5000 kr. Jag blev ju fundersam, "varför skulle han ge mig 5000 bara sådär?" Han sa att han ville "ha ett minne från Malmö innan han flyttade. Bara en gång, du får dina pengar sen träffas vi aldrig mer". "Jag är inte lika gammal som dig, men jag är inte dum. Jag vet vad du är ute efter och jag vill inte ge dig sex för pengarnas skull. Du kan säkert lura många små tjejer med att säga "kom så träffas vi, har sex och sen får du 5000 av mig". Jag hade inte tackat nej till pengarna, men när sexet kommer in i bilden, där går gränsen" var mitt svar.
Jag menar, det kan vara vem som helst som sitter där framför dataskärmen och skriver dethär. Och det finns säkert många småtjejer där ute som går på det, tyvärr.. Ingen ska behöva ha sex för att få pengar, verkligen inte! Men jag har insett att det finns så sjukt många äckel till killar ute i världen så vill bara säga till er tjejer: akta er så ni inte råkar ut för något och gör något som ni egentligen inte vill, som ni kommer ångra er för sen. Ni måste våga säga till och stå för det ni tycker.


Kommentarer
Postat av: A.C

nej man e bara slö och seg när dt e så dåligt väder.. helt grått:S asch~jag väntar på pappa ska kma hem..senm ska ut och träfa en kompis:D nu passar jag min bror df kan ingenstans:p haha~~

2010-05-16 @ 18:15:04
URL: http://amychen.blogg.se/
Postat av: Fruugan ;D

varför berättade hon de för dej ? xd<3

2010-05-16 @ 18:51:06
URL: http://cccarroo.blogg.se/
Postat av: Fruugan ;D

hah, okej :pp

2010-05-16 @ 19:23:31
URL: http://cccarroo.blogg.se/
Postat av: A.C

mm man vill dt ja:p dt e så kallt..men nu ska jag dra hem ti en kompis:D

ha en njas kväll^^

2010-05-16 @ 19:40:34
URL: http://amychen.blogg.se/
Postat av: chris

Ja klart du kan fråga :) inte säkert jag kan svara men ska försöka! :)nej jag sjöng kan inte spela piano ens ;)

2010-05-16 @ 20:19:22
URL: http://chriisss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0