Längesen!

Tja allihopa, det var ett tag sen! :) Saken är den att jag har knappt haft igång min egen dator under hela sommaren eller, de senaste 3 månaderna. Har suttit vid mammas lilla laptop istället och jag har faktiskt inte haft lust att blogga över huvud taget :( Men nu har jag orkat starta min egen dator för en gångs skull så då tänkte jag passa på att slänga in ett inlägg ;)

Nu har jag börjat i gymnasiet och ett nytt kapitel i mitt liv har påbörjats. Jag går en spetsutbildningslinje med inriktning språk, film och litteratur. Vi är bara 18 st i klassen så det är chill (a) Och eftersom vi är så få så har vi lärt känna varandra ganska bra på så kort tid tycker jag. Jag var lite skeptisk i början men jag trivs faktiskt bättre och bättre :)
I tisdags var vi i Ystad på filmstudion där. Har bl.a. haft på mig Kurt Wallanders kläder och varit i rymdskeppet som "Vintergatan" spelas in i. Den 24 ska vi till Göteborg på en bokmässa och sen ska vi gå och se någon film på Lunds Filmfestival. Lite såna grejer gör vi och det är nääjs ;)

Man träffar på gamla människor som man kanske inte var så bra kompis med innan eller som man glidit ifrån och inte pratat med på ett tag, men nu helt plötsligt snackar alla med alla verkar det som. Och ni som kände mig innan skulle nog säga att jag har förändrats en aning, för det har jag! Inte så mycket utseendemässigt, men i min personlighet framförallt. Jag är socialare, tar för mig mer och har lättare att öppna mig för nya människor, och det är härligt :)

Nu blev detta ett ganska långt inlägg och jag tänker inte berätta vad jag mer har hållit på med under sommaren och fram tills nu, det är ni nog inte i så stort behov av att veta ;) Men vi får se om jag orkar komma igång med bloggandet igen eller om det blir något inlägg då och då när jag orkar och har tid över ;) Annars får ni ha det så bra för det ska jag ha! :D :love:


Kommentarer
Postat av: Christoffer

Kom igen med ditt bloggande! :D

2010-12-14 @ 13:21:05
URL: http://www.borgmattisson.se
Postat av: Stephanie

fin design du har :)

2011-03-26 @ 21:20:20
URL: http://shoppahollys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0