prao 9 + körskola

gick en runda med Frida innan vi började, hon praoar ju där jag praoade förra veckan :) sen träffade vi Emma som först skulle handla halstabletter. sen va det dags att börja. Lite mer att göra idag än igår, men ändå bättre att ha nånting att göra än att bara stå o glo.

fick sluta typ 20 över 2 så gick till doktorn, satt där en stund och läste teoriboken medans jag väntade. när jag va klar där gick jag o mötte Pernilla o sen gick vi till körskolan.
2½ timme idag, men nu är det slut iaf :D men jag fattar ente, hade han tänkt att vi ska kunna det mesta nu lr ? ;s + läsa teoriboken på nästan 200 sidor ? blir att plugga i helgen ...

& hade tänkt införa en ny kategori i min blogg ;d
Dagens Garv
som ni kanske hör så e de ngt som varit kul under dagen ;) kanske inte kommer varje dag, men såfort jag hör ngt kul så kmr den ;D & ni kanske läser den o tänker, Vafan e det för kul med dethär ?! men då måste ni ha varit på samma ställe och hört den samtidigt som mej för att fatta vitsen med det ;)
men ni kan ju iaf försöka förstå och låtsas skratta iaf :D [a'

så nu har jag nästan precis kommit hem, precis käkat iaf. & mamma visade precis mig ställningen i Liga stegen, en individuell tävling för dom 8 bästa i Korpen, och jag ligger just nu 2:a :D <3

händer inget mer ikv, e helt slut, men måste nog läsa lite i teoriboken...
& visst fan ! vi har en bok som vi måste ha läst ut till skolan oxå ! omg, hur fan ska jag klara dethär .. ?!
måste nog dra nu så jag hinner med !

pussN '


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0